Tjenester

Vår ekspertise er din trygghet. Gjennom god kommunikasjon med kundene leverer vi gode og riktige løsninger for hver enkelt kunde...   Tel 477 17 256

kontakt

Nettside

Vi leverer både design og oppsett av dine nettsider. Vi kan levere både i et unikt norskuviklet publiseringsløsning eller i Wordpress. Vår ekspertise er godt tilpassede løsninger for mobil så vel som desktop!

Nettbutikk

Vi kan tilby nettbutikk som egen modul både til Wordpress og til Esite. Det betyr at vi kan utvide din eksisterende løsning hos oss, eller vi kan lage din butikk fra scratsj. Vi kan også produktfoto...

Markedsføring

Adwords, Google analytics, Innholdsmaskedsføring og søkeoptimalisering (SEO). Dette er viktige nøkkelord som vi hjelper deg med å finne ut av og ta i bruk.

Logo

Din logo skal være ditt merke som hjelper dine kunder med å huske hvem du er. Vi hjelper deg med å lage din logo, fornye/modernisere din gamle logo og digitalisering av logo. Brevark, visittkort, etc. kan vi også være behjelpelige med.

Foto

Vi utfører en rekke foto relaterte oppgaver. Reperasjon og retusj, fornying av farger. Vi kan ta foto oppdrag som produktfotografring, ansatt fotografering etc. i eget fotostudio. Vi påtar oss freelance fotooppdrag med erfaring fra blader, magasiner og aviser.

Andre tjenester

Vi har ekspertise på epost og Google Apps løsninger for bedrift. Vi hjelper deg selvsagt med våre domenetjenester.