Søk

Viser treff 1 - 20 av 66 treff

Nettside

Prosite Nettside gir deg et fullt nettsted med en side til hvert tema.

Det er ingen begrensing for hvor mange sider denne løsningen kan inneholde.

Les mer her

Er din nettside mobilvennlig?

Er din nettside mobilvennlig?
I dag skal alle nettsider være mobilvennlige, det er opplest og vedtatt hvis du hører på ekspertene. Når det er sagt er det selvfølgelig grunner til å ikke gjøre sin nettside mobilvennlig, men de er så små og sjeldne at det bruker vi ikke tid på. Men, er din nettside mobilvennlig?
Les mer her

Hvorfor må bildene på min nettside ha tekst på seg?

Hvorfor må bildene på min nettside ha tekst på seg?
Et bilde på en nettside skal hjelpe siden til å illustrere en sak, eller vise noe som er aktuellt i den samme saken. Det mange ikke vet er at det er KRAV at med alle bilder skal det følge en forklarende tekst.
Les mer her

Dramatisk fall i søketreff

Dramatisk fall i søketreff
...for de som dekker nettsiden med popup reklame eller lignende. Fordi dette ødelegger brukeropplevelsen har Google bestemt seg for å straffe alle nettsider som har slik funksjonalitet.
Les mer her

Søkeoptimalisering abc

Søkeoptimalisering abc
Søkeoptimalisering i dag innebærer å gjøre nettsiden sin mobilvennlig, fordi Google straffer de som ikke har mobilvennlige sider. En av grunnene til dette er at over 60% av besøk på nettsider i dag kommer fra mobile enheter. Selv om man kan se en nettside på en mobiltelefon betyr ikke det at siden er mobilvennlig. Det er en rekke krav som skal tilfredsstilles før det er tilfellet. 
Les mer her

Kan ditt nettsted bli utsatt for hacking?

Kan ditt nettsted bli utsatt for hacking? Les mer her

Hva er en responsiv webside?

Hva er en responsiv webside?
Der det før var vanlig å se på nettsider kun på en pc skjerm er det i dag blitt mange flere skjermtyper en nettside skal vises på. Derfor har responsive design blitt så viktige at Google tar hensyn til dette i sine søkeresultater.
Les mer her

SEO

Søkeoptimalisering for din nettside. Hensikten med søkeoptimalisering er å justere innholdet i din nettside slik at du tiltrekker deg de rette besøkende.
Les mer her

Viktig! Oppdater Java NÅ!

Det har nå kommet en oppdatering av Java som tetter et alvorlig og mye omtalt sikkerhetshull. Alle bør omgående oppdatere sin Java da dette kan utnyttes ondsinnet via nettsider du besøker!
Les mer her

Above the fold

Above the fold
"Above the fold" kan vi oversette som "over kanten". Med dette menes det da den nederste kanten på skjermen når du åpner en nettside før du har begynt å scrolle opp eller ned. Vi kan like gjerne kalle det førsteinntrykket, for det er dette som gir et førsteinntrykk. Det du ser med en gang når siden er lastet. En undersøkelse (2006) fant at 77% av de besøkende ikke blar seg videre ned på siden og kun får med seg det som befinner seg over kanten. Hvor denne kanten ER varierer fra datamaskin, skjerm og mobilenhet og kan aldri fastslåes med sikkerhet i piksler eller centimenter. Tidligere innefor webdesign var det vanskelig å avgjøre, men i dag har vi heldigvis bedre muligheter for å finne ut hvor denne kanten er, og vise rett innhold. 
Finn mer om hva som befinner seg "over kanten"

Web utvikling

Vi leverer både design og oppsett av dine nettsider. Vi kan levere både i et unikt norskuviklet publiseringsløsning eller i Wordpress. Vår ekspertise er godt tilpassede løsninger for mobil så vel som desktop!

Webdesign Vestby

Webdesign Vestby
Trenger du nye nettsider eller trenger hjelp med å oppdatere de du har i dag. Prosite.no AS tilbyr Webdesign i Vestby.
Les mer her

Jord Gård

Jord Gård Les mer her

Hvordan få kontroll på hva som vises på Facebook, scraping

Hvordan få kontroll på hva som vises på Facebook, scraping
Du har nettopp laget en ny sak på din nettside og ønsker at den skal vises på din eller din bedrifts facebook side. Men når du legger inn lenken kommer feil tekst frem og du må rette, men det rettes ikke på nett. Det er da utfordringen begynner...
Les mer her

Søkemotor

Søkemotor
Sett opp en eller flere søkemotorer på nettsiden din. Legg inn søkefelt i menyer, som et designelement og som en del av innholdet ditt.
Les mer her

Diskopprydding

Diskopprydding
Diskopprydding er et verktøy i Windows som finner og sletter filer du ikke trenger...
Les mer her

Førsteinntrykket avgjort på under sekundet

Les mer her

Mediasenteret

Mediasenteret Les mer her

Hvorfor er søkeoptimalisering (SEO) viktig?

Les mer her

Follofjellsprengning AS

Follofjellsprengning AS Les mer her
1  2  3  4  Neste side