“Jeg prøver å legge inn folk i min kontaktliste på min Gmail, det går tydeligvis ikke via et xl-ark. Jeg ønsker i utgangspunktet å laste inn alle på en gang, hvordan gjør jeg det?”

Dette skal gå helt greit. Hvis du har en excel liste med kontakter skal du bare lagre denne som en csv fil først. En CSV fil er en datafil som er komma delt for å skille kolonner og rader og datafelt fra hverandre. Dette gjør du ved å trykke lagre som og velge filtype under det feltet du skriver inn filnavnet. Deretter er det bare å importere.

Et annet tips til de som bruker Gmail er en e-post klient som heter eMClient. Denne er spesielt god på gmail og håndterer også kontakter og kalender helt perfekt. Denne klienten er gratis for en konto, og det holder for de fleste. Selv har jeg kjøpt og betalt en 5 bruker lisens for et fullt office med Outlook, men denne er mye enklere og bedre å bruke og på norsk. Du finner den på www.emclient.com Når det er sagt kan gmail fint brukes i hvilket som helst e-post program, mange tror de må bruke den via nettleseren, men det er ikke tilfellet.